EUROSPRINTING is gespecialiseerd in Italiaanse sportkleding en sportmaterialen. Door goede contacten met niet alleen de fabrikanten, maar ook weer hun leveranciers en directe rapportage met sporters op topniveau worden wij constant voorgelicht over de beste materialen en uitvoeringen. De nieuwste fabricagesystemen en modernste grondstoffen garanderen een Italiaanse top kwaliteit: QUALITALIA.

Met dank aan een uitgebreid relatienetwerk hebben wij de mogelijkheid om u ook de mooiste en beste wieler- en andere sportproducten uit andere landen te kunnen presenteren. Het volstaat niet om bijvoorbeeld een stuurbocht in Taiwan te laten maken en er een naamkaartje op te persen. Nee, een langdurige productontwikkeling, de juiste materiaalkeuze en een uitgebreide testperiode zijn noodzakelijke ingrediënten om juist dat beetje extra te kunnen realiseren. Maar daarmee creëren wij wel de top-van-de-top; de crème-de-la-crème. U kunt er van overtuigd zijn dat onze inkopers alle fabrikanten wereldwijd persoonlijk bezocht hebben om hun productiemethoden te bestuderen en te begeleiden. Na uitvoerige rapportage zijn het slechts de best aangeschreven fabrieken die voor ons 'mogen' produceren.

Op deze website presenteren wij u de mooiste en beste producten in een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Voor nadere details is de vakhandel de beste informatiebron.

= leverbaar in Nederland
= leverbaar in België
= leverbaar in Luxemburg
= leverbaar in geheel Europa

 

 

WE  PROUDLY  PRESENT  FOR  THE  BENELUX :